Det ser ju gott ut, men…

chokladpaj

…även #hungrigadamen kan misslyckas, trots genidraget här om dagen. Jag fick lite tristesspanik i dag – och vad gör jag då? Jo, bakar. Jag skulle ”slänga ihop” en chokladpaj i GI/LCHF-style och gjorde en botten på mandelmjöl, smör, sukrin melis och kakao och en fyllning på grädde och mörk choklad. I fyllningen gömde jag också lite hackade jordnötter, och dekorationen fick bli mandelspån. Men jag vet inte. Pajen blev för osötad för min smak. Och lite väl mycket mörk choklad. Lite bättre blev det när jag åt den med grädde och färska bär, och det var jättegott med jordnötter i, men… äh. Jag gillar ju inte ens paj, inser jag!?

Fasen, det blev inte så bra, det här.

Men! Är man vad vid att inte äta socker, och är man en sucker för mörk choklad, då är det nog gott ändå. Fast jag inser att jag inte marknadsför min chokladpaj särskilt bra nu. Vi struntar i receptet och jag erkänner att jag kan misslyckas. Även om det ser gott ut på bild.

Mums?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>