En vegetarisk dag? Här kommer hjälp!

För att visa att vegetarisk mat både kan vara lätt, rolig och helt jävla asgod tänker jag ge er dagens veggotips – varje dag i februari. Tipsen kommer på min Facebooksida.

Ja, det är tydligen jättejätteprovocerande att vissa skolor vill införa en vegetarisk dag. HJÄLP, JAG FÅR INTE ÄTA MITT KÖTT! JAG FÅR INTE ENS VÄLJA! JAG BEHÖVER KÖTT! Det märkliga: när det tidigare serverats pannkaka en dag har väl ingen protesterat? Och vet ni? Pannkaka är också vegetariskt. Skillnaden verkar vara att det inte hetat ”vegetarisk dag”, för kallas det så blir det uppenbarligen ramaskri och heta debatter.

Det är inte farligt att låta bli att äta kött en dag i veckan. Det är till och med rätt nyttigt. Dessutom är det snällt mot miljön. Men jag vet att många som är ovana vid vegetariskt inte vet vad man ska äta. Därför tänkte jag hjälpa till. Klicka här för att gilla Hungriga damen på Facebook, så får du dagens veggotips direkt i din Facebookfeed. Hela februari.

Veggo-mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>