Enchiladas som får smaklökarna att dansa

Avokado, svarta bönor, chili, ost och en jäkla massa färsk koriander i tortillabröd. Tack Jenny för att du bjöd på det i London, sedan dess är det något av det bästa jag vet. Varför? Enkelt, snabbt och gott som tusan.

enchiladas1

Enchiladas går ju att variera i oändlighet. Man kan ha i princip vad som helst man tycker är gott. Men det här är min favorit. Helst ska det ju vara färsk chili, men kryddan på bilden fungerar när man som jag inte hittat spansk peppar i affären.

enchiladas2

Lägg på alla ingredienser på ett tortillabröd i en torr stekpanna. Det smarta är att lägga ost både i botten och på toppen, då klistras det ihop bra. Lägg på ett tortillabröd ovanpå fyllningen och stek långsamt på ganska låg värme. Tryck lite med stekspaden på brödet, för att allt ska klistra ihop. Stek till brödet har fått lite färg på båda sidor och fyllningen är varm.

enchiladas3

Mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>