Hemma hos #hungrigadamen och dalahästarna

hemmahoshd3

Min frilanskompis Anna Hagvärn var här och fotograferade mig i går. Jag tänkte nämligen att det är dags att komma ut ur garderoben – #hungrigadamen har ju funnits i åtta månader utan att ni har fått se vem jag är. Så: HÄR ÄR JAG!

Stackars Anna, jag är liksom hopplös att få bra på bild. Det blev närmare 500 bilder och jag gör nog konstiga miner på minst hälften.

hemmahoshd5

Jag passade på att baka en dalahästkladdkaka som vi smaskade på efter fotograferingen. Förresten, ett tips på en fantastisk kladdkaka som jag testade för några veckor sedan är en kladdkaka med ett täcke av vit choklad. Gör en klassisk kladdkaka och låt den svalna i formen (viktigt att ha en form med löstagbar botten). Smält cirka 150 gram vit choklad och häll den över kladdkakan. Ställ in i kylen, så att den vita chokladen stelnar. Ta sedan bort kanten på formen. Servera eventuellt med bär.

Mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>