Hungriga damen upptäcker: två bananer i en!

Jag skulle göra smoothie och tog fram en banan ur kylen. Bananen jag fick tag på var den tjockaste banan jag någonsin sett. Onaturligt tjock. Det kändes som två bananer. (Hur kunde jag missa detta när jag köpte den?!) Jag skalade den – och inuti skalet fann jag två ihopväxta bananer, som siamesiska tvillingar. Fast bananer. Man har ju hört talas om dubbla äggulor i ett ägg. Men två ihopväxta bananer i samma skal!? Det sjukaste jag sett. Och lite obehagligt.

dubbelbanan

Vid en snabb googling hittar jag inget liknande. Det här väcker så många frågor. Har någon sett något liknande förut? Hur kan detta ske?

2 reaktion på “Hungriga damen upptäcker: två bananer i en!

  1. Siri

    Min dotter fick två bananer i samma skal. Helt sjukt! Googlade och hittade ditt inlägg om siamesbananen.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>