Klassiska pannkakor på kvällskvisten

pankisar

Jag hade redan ätit middag, men blev plötsligt enormt sugen på pannkakor. Så: jag slängde ihop klassiska pannkakor – något som jag aldrig någonsin gör normalt. Jag hann äta tre medan jag stekte dem, och har nu tio kvar till frukost, mellanmål eller att frysa in. Och de blev sådär perfekta. Tunna, frasiga i kanterna. Jag längtar till frukost – då blir det pannkakor med banan och honung.

Smeten: 2,5 dl vetemjöl, 0,5 tsk salt, 50 gram smält smör, 3 dl mjölk och 1 ägg.

Mums!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>