Lax, rödbetor, fetaost – sjukt bra kombo!

laxrödbetor

Hörni, den här rätten måste ni testa! Laxfilé med rödbets- och fetaostsallad.

Du behöver (1 portion):
1 laxfilé
1-3 rödbetor beroende på storlek
en halv fetaost
en näve ruccola
olivolja
honung
salt och peppar

Gör så här:
1. Koka rödbetorna i cirka en timme, beroende på storlek.
2. Salta laxfilén och låt den vara i ugnen i cirka 20 minuter på 200 grader.
3. Lägg upp ruccolan på en tallrik.
4. Skär fetaosten och rödbetorna i kuber, och lägg dem över ruccolan. Ringla olivolja och honung över salladen, och strö sedan över lite flingsalt och peppar.
5. Lägg på laxen. Ät. Njut.

Mums.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>