Medelhavsmeny del 1: italienska förrätten

Melodifestivalfinal i helgen innebar trerättersmiddag med tre kompisar hemma hos mig. Klädkod: rosa. Matkod: Medelhavet. Jag tänkte såklart bjuda er på recepten. Vi börjar med förrätten: tomat, mozzeralla och basilika alias Italienska flaggan. Pinsamt enkelt – men förstås oerhört gott.

förrätt

Skiva tomater och mozzarella. Lägg upp på tallrik och variera med färska basilikablad. Strö över olivolja, flingsalt och svartpeppar. Färdigt att servera. (Uppläggningen måste min kompis få äran för. Och ja, våra portioner blev enorma eftersom vi helt enkelt hade så himla mycket mat. Och mycket mat är bra för hungriga damer.)

I morgon: grekcypriotiska varmrätten.

Mums.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>