Mellanmål att stå sig på

mellis1

Jag vet, det borde vara någon färgglad grönsak på bilden, men… äh. Här om dagen när det var ett par timmar kvar till ett hårt träningspass blev jag, surprise surprise, hungrig. Och så nära inpå träning kan jag inte äta. Så här, gott folk, ska ni få ett superbra mellanmålstips som verkligen är perfekt om man behöver klara sig utan mat ett tag. (Äter jag det här två timmar före träning kan jag göra stenhårt på passet.)

Ett par Finncrisp med ost på (eh, och gärna grönsaker), ett eller två kokta ägg (är du, som undertecknad, av den hungriga sorten är två att rekommendera) och en näve nötter. Och en bamsekopp te, förstås.

Jag har fått frågan om mellanmålet står på golvet på bilden. Nej! Det står på min bänkskiva i köket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>