När #hungrigadamen har tråkigt…

pepparkakshuseiffel

Här om dagen gjorde jag ett minipepparkakshus. Det är en ritning jag själv gjorde för många år sedan. Och i går när jag hade jobbat klart var jag lite rastlös, så jag fick för mig att jag skulle göra Eiffeltornet – som pepparkakshus. Under arbetets gång undrade jag vad tusan jag gett mig in på… Det var lite svettigt. Men resultatet blev ju helt okej!

Om du också vill göra ett Eiffeltorn, så finns det mallar att skriva ut här.

Och deg som håller ihop bra, det köper du här!

Mums.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>