Semlor fram till påsk!

semlaåsö

Har du, som jag, inte tröttnat på semla än? I så fall kan jag berätta något glädjande (åtminstone för alla i Stockholm): semlor säljs fortfarande! Kanske inte överallt, men Magnus Johansson Bageri & Konditori i Hammarby Sjöstad och Åsö Konditori & Bageri på Söder har semlor veckan ut. En kompis och jag tog en promenad till Sjöstan i går för att äta säsongens sista semla. Besvikelsen när vi kom fram och semlorna var slut för dagen…! Har man förväntat sig stans bästa semla finns inte så mycket annat som duger.

Men är man semmelsugen så är man – jag ringde till Åsö och frågade om de hade semlor kvar. Jajjemän! Vi drog dit, och blev inte besvikna.

Nog för att Magnus Johanssons semlor är stans bästa, men Åsö är nog näst bäst. Det fantastiska är att mandelmassan, precis som i Magnus Johansson, har underbara mandelbitar i sig. Här finns både lyxsemlor (med extra allt, rekommenderas), vanliga semlor (mums!), minisemlor och blandsemlor (med grädde och mandelmassa blandat, förvånansvärt gott). Så, vill du passa på att smaka en sjukt god semla innan de slutar säljas – besök Åsö Konditori & Bageri nu!

Mums.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>